dilluns, 9 de novembre del 2015

Mobile learning i apps educatives

Nosaltres creiem que la utilització dels dispositius mòbils a l’aula pot ser tant positiva com negativa.

Per una banda, pot ser positiva sempre que ho sapiguem utilitzar correctament, ja que podem tenir al nostre abast molta informació. Un altre fet positiu, és que et pots descarregar aplicacions útils per a tu. Per exemple, que afavoreixin una bona organització, que siguin un suport per a  l’aprenentatge o que amplin els teus coneixements.

Com que els nens, avui, dia estan tan acostumats a la noves tecnologies, creiem que utilitzar el             mòbil , la tablet o l’ordinador pot ser una motivació per a ells.

Per altra banda, trobem una sèrie d'aspectes negatius.  Creiem que la seva utilització farà que sigui molt més fàcil que els alumnes es distreguin, ja que no només tenen accés a la part educativa dins de l’aula, si no que també tenen accés a les xarxes socials. També creiem que estem incentivant als alumnes a dependre dels dispositius mòbils.

Volem concloure que és molt important conscienciar als alumnes a fer un bon ús d’aquests dispositius mòbils tant a la classe com fora de l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada